Wyroby wędliniarskie
Zapraszamy miłośników grilla na Pokojową 5 po klasyki:
-
kiełbasa grillowa
-
kaszanka
i świeże mięso.
TOP 3
-
karkówka
-
żeberka
-
boczek
Na szaszłyki natomiast polecamy polędwiczki.
W przygotowanej przez nas ofercie znajdują się wędliny tradycyjne, suche, pieczone i podrobowe. Dodatkowo prowadzimy sprzedaż kiełbas oraz mięsa wołowego i wieprzowego: boczku, antrykotu, porcji rosołowych.
Kiełbasy
Nasza kiełbasa to przede wszystkim smak domowego wyrobu oraz najlepszej jakości składników. Na liście obok znajduje się pełny wykaz regionalnych kiełbas.
- Toruńska
- Grilowa
- Biała
- Parzona
- Swojska
- Zwyczajna
- Jałowcowa
- Myśliwska
- Krakowska
- Szynkowa
- Kiełbasa biwakowa
- Kiełbasa Gajowego
- Kiełbasa kołbielska weselna
- Parówki Misiorki
- Parówki Serdelki
- Parówki cielęce
Wędliny pieczone
Nasze wędliny pieczone są wytwarzane z najlepszej jakości mięsa i bogatych naturalnych przypraw.
- Schab pieczony
- Karkówka pieczona
- Boczuś pieczony
- Żeberko pieczone
Wędliny suche
Wędliny suche należą do kategorii wedlin podsuszanych metodą tradycyjną.
- Toruńska podsuszana
- Myśliwska podsuszana
- Krakowska sucha
- Jałowcowa podsuszana
- Żywiecka sucha
Wędliny tradycyjne
Wędliny tradycyjne produkowane na bazie tradycyjnych receptur z wykorzystaniem naturalnych składników.
- Szynka Staropolska
- Żeberka wędzone
- Baleron
- Szynka mielona
- Krakowska
- Szynkowa
- Boczuś wędzony
- Szynka z nogą
- Mortadela
- Łopatka szlachecka
- Polędwica sopocka
- Szynka bukiem wędzona
- Boczuś faszerowany z polędwiczką
- Ogonówka
- Polędwica hetmańska
Wędliny podrobowe
Wędliny podrobowe - produkty z tej kategorii są doskonałą propozycją dla klientów szukających oryginalnego smaku.
- Kaszanka z kaszą gryczaną
- Podgardle wędzone
- Salceson włoski
- Pachwinka pieczona
- Pasztet domowy
- Salceson czarny
- Słoninka paski
- Serdelki parówki
- Pasztetowa
- Słoninka sękacz
- Salceson brunszwicki
- Salceson ozorkowy
- Salceson gajowego
- Pasztet ze śliwką
- Nóżki wieprzowe w galarecie
Mięso wieprzowe
- Boczek
- Schab środkowy b/k
- Łopatka
- Podgardle
- Schab środkowy z/k
- Golonka
- Słonina
- Żeberka paski
- Głowizna
- Schab karkowy
- Podgardle
- Polędwiczka
Mięso wołowe
- Antrykot
- Wołowina bez kości
- Gicz
- Łata
- Rostbef
- Słonina
- Rozbratel
- Porcja rosołowa
Okazje specjalne wesela, przyjęcia, imprezy okolicznościowe stół wiejski, prosiak, szynka z golenią wędzona bukiem
Specjalności misiora
Przedstawiamy Państwu specjalności naszej firmy, zapraszamy do zapoznania się z ich ofertą, dzięki czemu będą mogli Państwo zasmakować regionalnych, tradycyjnych smaków.
Na gorąco:
- Kiełbasa z pieca
Exclusive:
- Szynka z misiorowej wędzarni
Dla wymagających:
- Wędliny z dobrym klimatem